Lekebergs Revysällskap
Måndag 17 februari 2020     

  Hem
  Bilder
  Bio
  Bli medlem
  Boka biljetter
  Evenemang
  Filmklipp
    Hela föreställningar
  Integritetspolicy
  Kontakt
  Länkar
  Nyheter
  Nyhetsarkiv
  Radio Lekeberg 100,7
  Sponsra oss
  Styrelsen
  Vetenskapspubar
  Vår verksamhet
  Internt
  Karta Fjugesta

  Om cookies
  Webbansvarig


  

 Vi finns också på Facebook!
Revybloggen på NA
13/8-2019

Ha kul med oss i höst!

När man tittar på Lekebergs Revysällskaps program under hösten, så konstaterar man snabbt att det finns något för alla och att man - om man vill - kan ha kul med oss ungefär varannan vecka. Välkomna att hänga på!

Den 21 september upprepar vi en succé, nämligen Oktoberfest tillsammans med Degerfors Musikkår. Det blir, precis som förra året, både bompabompa och annan musik samt en massa skojigheter från scenen. Och självklart korv och öl i serveringen.

Redan dagen efter bjuder vi på ett annat trevligt musikaliskt program. ”Bjuder” i ordets rätta bemärkelse eftersom det är fri entré. Vi gör det i samarbete med välkända musikprofilen Anders Ekstrand som tillsammans med kollegan Leif Ekström gett ut en egen cd.  Lite visa, lite jazz och lite annat framförs från scenen av flera namnkunniga sångare och orkester.

Den 5 oktober blir det drag utan pardon för då handlar det om Tomas Ledins musik i en helt nyproducerad hyllningskonsert. Thomas Karlsson sjunger och med sig i bandet har han Stefan Ekström, Daniel Ekström, Kent Steén, Bosse Lindahl och Mats Johansson. Dessutom en kör som heter duga. En kväll ni inte vill missa!

Vi hade under förra säsongen några välbesökta Afternoon Tea-evenemang och den 13 oktober är det dags för en uppföljning. Då kommer gruppen Grovdoppa och underhåller med Allans Edwalls finurliga texter och fina musik. Till detta serveras en delikat hemlagad afternoon tea-meny.

Två vetenskapspubar är också inplanerade under hösten: 18 september är det vår egen professor Dag Stranneby som pratar om vad som är verklighet och vad som är modell. Den 20 november är det en annan lokal profil som föreläser, nämligen historikern Sören Klingnéus. Ämnet är den glömda Lekebergslagen och det är som vanligt fri entré och öppen bar.    Bli medlem     Evenemang     Radio Lekeberg     Styrelsen     Nyheter     Filmklipp     Vetenskapspub     Revyer     Folklustspel     Länkar     Medlemssidor     Webb-TV